Välkommen till Naviero

Ägare av Naviero är Arian Jalal, som har över 30 års erfarenhet inom branschen. För oss är det viktigt att du som gäst får den bästa möjliga smakupplevelsen i kombination med en trevlig och fräsch miljö. Det som också genomsyrar verksamheten är förstås ett trevligt bemötande och god service.

På Naviero inspireras maten och dryckerna från många platser i världen. I jakten på det bästa har vi kryssat runt i Medelhavet och även tagit en avstickare till Svarta havet och Mellanösterns mystik och kryddighet. Vi har även låtit vår jakt på smaker ta oss runt jorden via oceanerna till de mer avlägsna kontinenterna. Samtidigt har vi varit nogranna med att ge utrymme för våra klassiska skandinaviska smaker och råvaror på vår meny.

Jessica Fredriksson

Helheten viktig i en meny 

Hej. Sedan mitten av 1990-talet har jag på ett eller annat sätt jobbat med Arian och familjen Jalal. Det har blivit många och långa pass i köket, baren, disken och servisen på samtliga av Arians restauranger. Jobbet har inte alltid varit särskilt glamoröst men nästan alltid lika roligt. Ibland har jag tagit en paus och jobbat med annat men återkommer ständigt när familjen Jalal har något kul projekt på gång. Jag har jobbat på massor stora event och varit med och startat fyra av restaurangerna från första grytan i köket, inklusive Naviero och Naviero vinbar.

Just logistiken och helheten med menyer och planeringen kring en ny meny har blivit min specialitet. För mig som kock är det viktig att hela kedjan från leverantören till bordet fungerar i en bra komponerad meny. Smakerna i en meny ska vara väl genomtänkta och passa miljön den serveras i.

Skicka ett meddelande till oss idag 

Skicka ett meddelande till oss idag med hjälp av formuläret eller kontakta oss via informationen nedan. Vi hjälper dig gärna med dina frågor. Vi kommer att svara så snart som möjligt.

Naviero

Öppettider

  • Måndag - Fredag 15.00-22.00
  • Lördag 12.00-22.00
  • Söndag 14.00-20.00